Aanpassen van filmfiches

In juni werd een nieuwe website gelanceerd voor Flanders Image. Ook de werkwijze van het aanmaken en updaten van films op de website is daarmee gewijzigd.

Op korte termijn (juni tot september 2020)

Nieuwe films aanmaken

Om een nieuwe film op de website te registreren, kan je een template downloaden en ingevuld terugsturen naar flandersimage@vaf.be. Wij brengen de gegevens in het systeem in en publiceren jouw film op de Flanders Image-website. Je krijgt hier geen automatische melding van.

Het aanleveren van stills in goede kwaliteit is verplicht om de film op onze website te laten verschijnen. Ander beeldmateriaal (setfoto’s, poster enz.) zijn ook welkom. Je kan het beeldmateriaal aanleveren via e-mail, WeTransfer, FTP enz.

Bestaande films aanpassen

Stuur een e-mail met alle aanpassingen of aanvullingen naar flandersimage@vaf.be. Goed om te weten: labels kunnen niet aangepast worden, enkel de informatie die onder de labels staat.

Op middellange termijn (vanaf september 2020)

Het MyVAF portaal wordt op dit moment van de mogelijkheid voorzien om films voor de Flanders Image-website aan te maken en bij te werken. Zo kan er vanuit een bestaand VAF-dossier een filmfiche worden aangemaakt door de MyVAF-gebruiker die het dossier ingediend heeft. Ook los van een VAF-dossier zal je een filmfiche kunnen aanmaken zoals bijvoorbeeld voor Screen Flanders ondersteunde producties.

Wanneer deze functie beschikbaar is, zullen alle MyVAF-gebruikers op de hoogte gebracht worden en zal de nieuwe procedure stap voor stap worden uitgelegd op onze website.

Het doel is om alle tools voor producenten en filmmakers te centraliseren op MyVAF, zodat gebruikers met een en dezelfde account alle informatie en gegevens kunnen aanleveren.

Can we help you?

Contact Flanders Image