EN - Julien Baptiste is in Amsterdam searching for a missing sex worker. He delves into the criminal underworld of the red-light district and uncovers a complex web of deceit and lies.

NL - Julien Baptiste verblijft in Amsterdam waar zijn dochter onlangs is bevallen. Hij loopt constant in hun weg en is rusteloos, maar wordt dan uitgenodigd voor een ontmoeting met een oude vlam, Martha Horchner, politiecommissaris in Amsterdam. Het wordt echter geen lunch om herinneringen aan vroeger op te halen. Martha wil zijn hulp bij het opsporen van een vermist meisje, Natalie, de nicht van de Engelse Edward Stratton. Ze gelooft dat de zaak gelinkt is aan een Roemeense bende die aan sex trafficking doet. Het meisje moet dringend gevonden worden.

Julien ontmoet Edward en ze beginnen aan hun zoektocht, maar algauw beseft Julien dat niet alles is wat het lijkt. Waarom wil niemand spreken over het vermiste meisje? Wie is de man die Juliens vrouw Celia volgt? Wat is het verband tussen de zaak en het transseksuele bordeel waarvan de eigenaar hen in de gaten laat houden? Wie is de geheimzinnige vrouw, Kim Vogel, die de sekswerkers helpt en hen vertelt dat Natalie naar Duitsland is gevlucht? Naarmate Julien de waarheid achter de leugens ontdekt, beseft hij dat de zaak heel anders in elkaar zit dan het lijkt. Tegen de tijd dat Baptiste zich bewust wordt van het gevaar waarin hij is meegesleept, is Juliens eigen gezin in levensgevaar en hijzelf in een val gelokt.

Baptiste is een zenuwslopende rit vol onverwachte wendingen waar niets of niemand meteen zijn geheimen prijsgeeft. Amsterdam is het decor, maar wat we zien is slechts een dun laagje vernis terwijl Julien Baptiste de nauwe steegjes, kelderverdiepingen en kanalen doorzoekt om de donkere kant van de beroemde rosse buurt bloot te leggen.

Info

Title Baptiste
Original title Baptiste (The Missing 3)
Original language English, Dutch
Status Completed
Production Minority Flemish
Category TV series
Genre Drama, thriller
Year 2019
World première / first public presentation 2019-02-16

Credits

Cast Tchéky Karyo, Tom Hollander, Anastasia Hille, Barbara Sarafian, Boris Van Severen, Jessica Raine, Alec Secareanu, Talisa Garcia, Martha Canga Antonio, Tom Audenaert
Photography John Lee
Art director Jan Rutgers
Music Dominik Scherrer

Technical specs

Running time series 6 x 50'
Release format HD
Aspect ratio 1:2:35
Sound format Dolby
Colour Colour

Partners

Main producer Harry & Jack Willams
Main production company Nine Streets Productions
Supported by Screen Flanders
Production partners BBC, Two Brothers Pictures, VRT, All3Media
Tax shelter partners BNP Paribas Fortis Film Finance

There are no related news articles.

You must be logged in to view the press kit. Login

Don't have an account? Register

Last edited on 31 July 2019

Short info

Director Jan Matthys, Börkur Sigthorsson
Producers Eurydice Gysel
Writers Jack Williams, Harry Williams
Contact

CZAR TV
Kaat Camerlynck
Koolmijnenkaai 30
1080 Brussels
Belgium
T +32 2 413 0770
kaat.camerlynck@czar.be
info@czar.be
www.czar.be

Sales

Dutch FilmWorks
Angela Pruijssers
Burgemeester Verderlaan 15
3544 AD Utrecht
Netherlands
angela@dfw.nl
www.dfw.nl

Preferential partners